30 augusti, 2018

Lekstugan Ellen var kalas att ha när Melina fyllde 3!

Det ultimata barnkalaset? Det fixar du förstås i älsklingens alldeles egna lekstuga! Så gjorde i alla fall Jane när dottern fyllde tre och det blev succé.

Läs mer
28 augusti, 2018

De byggde sin dröm själva – ett uterum värt att fira i Jönköping

Även den oerfarne hemmafixaren kan bygga ett uterum på egen hand. Det gjorde Valam, när han till slut bestämde sig för att ta tag i en gammal dröm.

Läs mer
27 augusti, 2018

Kyla ned huset eller uterummet? Här kommer hjälp på traven!

Ett helt folk har övervägt att investera i kylanläggningar till sina hus eller uterum den här sommaren. Men hur ska du tänka? Vi frågade en kylexpert.

Läs mer
23 augusti, 2018

Inspireras av 12 fina uterum på Pinterest

Drömmer du också om att bygga uterum? De här bilderna kommer att få dig att vilja åka direkt till Skånska Byggvarors butiker eller in på webben och beställa ditt alldeles egna uterum.

Läs mer
23 augusti, 2018

Nu är det smart att handla uterum och växthus

Sommaren lider mot sitt slut. Då är det ett smart ekonomiskt drag att förbereda sig för nästa. Just nu är det kampanjpriser på mängder av saker som kommer att göra livet skönare om bara 7-8 månader. 

Läs mer
20 augusti, 2018

Lekstugan som blev som ett hem för lilla Melina

Melina fyller snart tre år och laddar för barnkalas i sitt eget lilla drömhus. Lekstugan Ellen – som nu har bytt namn till Lilla Villa Rönnbacken – är sommarens hit hemma hos familjen utanför Vagnhärad. 

Läs mer
14 augusti, 2018

Så gjorde inredaren med sitt eget uterum

Susan Törnqvist ville att uterummet skulle fungera som en integrerad del av huset. Då var inredningen viktig. Och jobbar man som inredare blir den förstås än viktigare.

Läs mer
6 augusti, 2018

Saker för din trädgård i augusti

Ny månad och massor av augustigöra i trädgården. Här kommer lite tips i skarven mellan sommar och höst.

Läs mer
2 augusti, 2018

Förrådet gjordes om till uterum!

Ju mindre utrymme du har, desto mer kreativ behöver du bli. Lotta i Helsingborg tog helt enkelt och gjorde ett uterum av förrådet.

Läs mer