Ämne Uterum

21 juni, 2018

Ta in midsommar i ditt uterum!

Blanda olika material, gammalt som nytt och blommor av olika slag. Skånska Byggvarors inredningsexpert Pernilla Jansson ger dig bästa tipsen för en lyckad midsommarfest även om vädret inte tillåter!

Läs mer
21 juni, 2018

Uterum med läcker havsutsikt

I en villa på Värmdö med utsikt över havet bor Susanne och Jörgen Svensson sedan 13 år tillbaka med sina två döttrar Isabella, 17, och Angelina, 14. Familjen ville förlänga säsongen och kunna använda ett uterum med den fantastiska utsikten året runt och i vintras stod äntligen deras alldeles egna uterum klart.

Läs mer
13 juni, 2018

Uterum och midsommar? Grattis till dig!

Långtidsprognosen säger att du som har ett uterum är midsommarfirandets stora vinnare.

Läs mer
5 juni, 2018

Just nu kan du göra ett klipp på uterum!

Funderar du också på att förlänga sommaren med hjälp av ett uterum? Just nu kan du göra smarta klipp - och hinna färdigt med rummet innan hösten är här. 

Läs mer
5 juni, 2018

Proffset som byggt 200 uterum

Mikael Astlöv i Stockholm är en av landets mest erfarna uterumsbyggare. Här berättar han om misstagen du ska undvika och visar bilder från några av sina skönaste projekt.

Läs mer
30 maj, 2018

Stressfritt njuteliv i uterum på skön ö

Forskning talar för att vi mår synnerligen bra av att vistas i naturen, och gärna till och med övernatta i små stugor med både glasväggar och glastak.

Läs mer
17 maj, 2018

Fristående uterum med spansk touch

Kjell och Angeles Salander i Luleå har byggt ett fristående uterum med spansk touch. Oasen vid skogen har till och med fått ett spanskt namn: Terraza Del Sol.

Läs mer
15 maj, 2018

Tillbehör som svalkar i uterummet

När det är riktigt varmt och soligt kan det bli väldigt hett i uterummet. Läge att investera i skuggtak eller skuggardiner?

Läs mer
3 maj, 2018

Panelvägg och fönster – häng med till inredarens uterum

Nina Mansoori ville ha sina alldeles egna lösningar när det skulle byggas uterum. Alltså ritade hon det själv. Fönstret i panelväggen var ett av många lyckade påhitt.

Läs mer