Ämne Växthus

20 oktober, 2016

Varma tips för dig med uterum

Höstkylan jagar några av oss bort från uterummen och in i vardagsrummen. Men allt fler vill kunna stanna längre i uterummet. Det märks hos folk som säljer kaminer. Här får du som går i kamintankar lite hjälp på vägen till värmen.

Läs mer
4 oktober, 2016

Innan frosten kommer - saker att bocka av

Sakta men säkert trillar sommaren ner i knät på hösten. Det är nu du behöver fundera på hur din trädgård och ditt hus bäst möter en ny årstid.

Läs mer
22 september, 2016

Trendstefan om ett festligt växthus

Ett växthus behöver knappast bara handla om blommor och plantor med det mest närproducerade du kan tänka dig. Stefan Nilsson har precis bjudit på kräftsnapsar i sitt. Och har redan juliga planer för det.

Läs mer
14 april, 2016

Buxbom? Nej! Hundkex? Ja!

Tittar du avundsamt på grannens perfekta golfgreen till gräsmatta? Sluta med det och njut av din något mer hippiedoftande trädgård. Du är trendigare än grannen!

Läs mer
30 mars, 2016

Så planerar du ditt växthus

Ett växthus ska du ha länge och använda mycket. Det är viktigt att du väljer ett som passar dina behov och önskemål. Här några tips om hur du kan tänka för att komma närmare ditt drömväxthus.

Läs mer
21 mars, 2016

När ett växthus blir uterum - också!

Egenodlade gurkor och tomater. Men också midsommarfester och rofyllda stunder även när minusgraderna lurar runt knuten. Makarna Nelson har byggt ett växthus lite utöver det vanliga.

Läs mer