Sommaren lider mot sitt slut. Då är det ett smart ekonomiskt drag att förbereda sig för nästa. Just nu är det kampanjpriser på mängder av saker som kommer att göra livet skönare om bara 7-8 månader. 

Under kampanj-fliken på Skånska Byggvarors hemsida hittar du just nu mängder av bra erbjudanden. De gäller fram till 3 september och du hittar bland annat följande:

  • 50 procent på stommen till ditt kompletta uterum. Du kan spara nästan 20 000 kr!
  • Upp till 30 procents rabatt på uterumspartier.
  • Upp till 25 procents rabatt på växthus.
  • Kanonpriser på en massa annat; fönster, dörrar, lekredskap, spabad, garageportar, trädgårdsbyggnader.

När leverantörerna sänker priserna i slutet av säsongen kan man förstås göra klipp. Men det finns ett par anledningar ytterligare till att det är smart att slå till just nu.

Du vet hur stora hemmaprojekt tenderar att ta mer tid och kraft i anspråk än vad du först hade tänkt dig? Nu är du ute i riktigt god tid och allt står klar utan minsta stress när nästa säsong börjar. Du hinner göra grundarbetet klart innan vädret börjar bli vresigt. Är det ett växthus du är ute efter är du redan i startgroparna med dina tomat- och chilifröer i samma sekund som startskottet går för odlingssäsongen. Är det ett vinterbonat uterum du tänkt dig så kan du både sjunga lusse lelle och ta emot tomten i det redan den här decembermånaden.

Uterum_Drˆmma_Miljˆ_02

V‰xthus_Oas_Helios_Urban_Victorian_Mˆrkgrˆn_3,8_s‰kerhetsglas_02 Hämta vår fönsterkatalog

Hämta vår uterumskatalog

Hämta vår trädgårdskatalog

Diskutera