Berith och Stefan bor i ett hus som är prisbelönt för sin arkitektur. Vi följde när de satte dit pricket över i:et – växthuset och köksträdgården.

Stefan och Lisbeth 2

Förra sommaren hittade Berith och Stefan äntligen växthuset med stort V, en rejäl träkonstruktion som tidigare fått bland andra ELLE Decorations chefredaktör Svante Öquist att gå i spinn.

Växthuset hittar du här med priser och alla fakta. 

Vi följde bygget och publicerade två artiklar här och här.

Nu är en ny sommar här och Berith, inredningsentreprenören bakom prettyhomblog.se och instakontot prettyhome.se, skriver på sin Instagram:

Orangeriet är verkligen en plats för vila och rekreation. Vår terrass och köksträdgård är verkligen pricken över i och går ni själva i tankar att bygga växthus så gör det! Det är mitt råd. Ni kommer aldrig att ångra er! För oss har det blivit som en oas. Det gör så mycket till vårt hus och vi har använt det året runt! Att dessutom ha ett SPA och en köksträdgård! Det kan inte bli bättre!

Deras hus i Torslanda går inte av för hackor det heller. Det är prisbelönt för sin arkitektur och ligger på Snäckberget, på vägen om mot det gamla flygledartorn som en gång i tiden utgjorde centrum för en av landets största flygplatser. Kolla Stefans och Beriths växthus och hus och dröm dig  bort en stund :-) 

DSC06089

DSC05951 (1)

DSC06301 (1)

DSC06080

Prenumerera på Drömhemmet

Hämta vår trädgårdskatalog

 

Diskutera