När det är riktigt varmt och soligt kan det bli väldigt hett i uterummet. Läge att investera i skuggtak eller skuggardiner?

Det finns flera tillbehör som hjälper dig som tycker att det blir för varmt i uterummet dagar som dessa, när temperaturen klättar upp mot ”Ja, jädrar”-nivåer i hela landet. 

Två olika typer av skuggtak tar tillexempel bort värmeinstrålningen med hela 55 procent. Det traditionella skuggtaket ser ut så här:

skuggtak

Det monteras mellan takbalkarna och kan lätt kapas i både längd och bredd. Polystertyget kan du handtvätta i 40 grader.

Skuggtaksrullgarden ger en behaglig skugga och skönare klimat när det är varmt ute. Monteras också mellan takbalkarna och passar perfekt till 10- och 16-millimeters tak av kanalplast. Vit, tålig och hållbar polyesterväv. Lättkapad och passar även glastak.

skuggtakrull

En annan poäng med de här skuggtaken är att de ger ett behagligare ljus i uterummet soklara dagar, plus att de är användbara även på vintern. Då har de en isolereffekt på runt 40 procent.

Våra nya Skugga R3000 och R4000 är kraftiga och stabila stora rullgardiner med lätt manövrering. De hjälper dig att hålla en mer trivsam temperatur i uterummet och de skyddar båda växer och inredning från solens direkta strålar.

Basicväven avskärmar solens starkaste strålar och ger ett behagligt ljusgenomsläpp. Screenväven släpper in ljus och ger samtidigt en viss genomsikt. R4000 som är den mest robusta gardinen kan fås i bredd upp till hela 3,8 meter. 

skuggardin

Läs mer om ljuv skugga under tillbehör bland uterummen på www.skanskabyggvaror.se

Här kan du läsa mer om andra tillbehör som lyfter din sköna vistelse i uterummet. 

 

Diskutera