Hej! Här kommer en guide till våra populäraste uterum. Vi tänker att den kan vara en hjälp på vägen när ni ska hitta den modell som passar just er. Vi har ett stort utbud där alla uterum har olika fördelar. Det är framtaget för att passa alla typer av hus och stilar och varje uterum går att konfigurera och anpassa på många olika sätt. Oavsett vilken modell du väljer kommer den i en smart byggsats som du enkelt bygger ihop själv. Här ser du de 8 mest populära modellerna i vårt sortiment!

1. Fira

Smart-vektorobjekt-1

Fira är vårt mest populära uterum. Det är en fasadmonterad modell med en design som passar de flesta hus. Dessutom finns Fira i 150 olika storlekar vilket gör att du kan välja just den storleken du vill ha. Fira är helt enkelt ett uterum som passar alla!

2. Glädja

Smart-vektorobjekt-2

Att Glädja är nummer två på listan är inte särskilt konstigt. Dess sadeltak skapar en design som passar många av de klassiska svenska husen man hittar runt om i landet. Samtidigt ger den generösa takhöjden en rymd som skapar en härligt luftig känsla.

3. Drömma

Smart-vektorobjekt-3

Många vill gärna ge sitt hus en modern touch och då är Drömma den modell de väljer. Taket är indraget vilket ger ett väldigt stilrent och sobert utseende. Drömma passar perfekt till nyare enplanshus men kan även ge en modern touch till vilket hus som helst.

4. Fira XL

Smart-vektorobjekt-4

Även denna version av Fira är en storsäljare. Till skillnad från “vanliga” Fira har Fira XL överfönster som skapar en högre takhöjd och mer känsla av rymd. Takhöjden gör att modellen passar till 1,5-planshus och 2-planshus samt hus som står på en högre grund.

5. Skapa

Smart-vektorobjekt-6

Nummer fem på listan är Skapa. Det är ett uterum som ansluts på sidan vilket gör det perfekt för hus som har begränsad fasadyta. Även de som har mindre hus, till exempel sommarstugor, vill såklart kunna ha ett uterum. Detta gör Skapa till en av de mest populära modellerna.

6. Önska

Smart-vektorobjekt-5

 

Fristående uterum är mycket efterfrågade då de passar i princip alla hustyper. Är de under 15 kvadratmeter får de dessutom byggas utan bygglov om det följer Friggebodsreglerna. Bland våra fristående modeller är Önska den mest omtyckta varianten.

7. Hylla

Smart-vektorobjekt-7

För de som vill ha en mer permanent och fullisolerad tillbyggnad finns vår serie verandor. De finns i tre olika stilar där Hylla är den mest populära varianten. Den kommer i valmat tak som ger ett mycket elegant utseende.

8. Lyckeby

Smart-vektorobjekt-8

Lyckeby är ett av våra två uterum med aluminiumstomme. Materialet skapar en stilren och modern design som gjort den till en mycket uppskattad modell. Uterummet drar tankarna till glasverandor utomlands och gör hem en plats att längta till.

Diskutera