29 augusti, 2017

Ett förråd fyllt av rekvisita

När villan inte längre räckte till för all rekvisita bestämde sig stylisten Camilla Pérez för att bygga ett förråd på tomten. Ibland har man helt enkelt för mycket saker och för lite plats och behöver skapa nytt svängrum i livet. Här är Camillas story.

Läs mer
22 augusti, 2017

Lekstuga och växthus en dröm för proffsbloggaren

Hennes hem är hennes borg och nu har borgen fått både växthus och lekstuga. Det tycker proffsbloggaren #attvaranågonsfru känns alldeles strålande.

Läs mer
14 augusti, 2017

Se och lär av paret som byggde STORT uterum!

Ett stort uterum med pulpettak under en balkong? Det går om man bara tänker till lite. Emma Olsson och Andreas Jonsson i Åby tänkte till många gånger inför sitt första uterumsbygge. Här får du deras bästa tips i punktform.

Läs mer
10 augusti, 2017

Skärpning, slarver! 

Att förvara eller inte förvara. Det är ingen fråga för Förvaringsdrottningen Paulina Draganja. Här lär hon en notorisk slarver att han mår bra av ordning och reda där hemma. Du kanske känner någon som behöver läsa det här?

Läs mer
4 augusti, 2017

Så kan du skydda ditt hem från inbrott

Då och då under sommaren kommer det rapporter om inbrottsvågor över landet. Anna-Lena Mann är polisen som också skriver krönikor i GT/Kvällsposten/Expressen. Här förklarar hon vad du kan göra för att minska risken att få besök av tjuvar i hemmet.

Läs mer
3 augusti, 2017

Svårslagen utsikt i uterummet med sjötomt

Du har också åkt förbi ett hus på en fantastisk tomt med sjöutsikt och tänkt att: Tänk om man fick bo så där! Det får Sandra och Henrik, och de behövde inte ens betala särskilt mycket för huset vid sjön Glan utanför Norrköping.

Läs mer