27 november, 2017

Fredrik laddar om med spa och sjöutsikt

Fredrik Lindström är en bärande del i det kommande svenska skidskytteundret. Med världscupseger och VM-brons i bagaget siktar han målmedvetet mot medaljer i såväl OS i Sydkorea 2018 som i VM i Östersund 2019. Att träna hårt är vardagsmat för Fredrik som vet vikten av att koppla av med familj och vänner för att ladda om. Skånska Byggvaror har fått förtroende att leverera den ultimata avkopplingen och ordning och reda.

Läs mer
23 november, 2017

16 inspirerande bilder på uterum! 

Det är november och långt till utesäsongen. Men det är nära till drömmar. Planerar du att tillbringa stora delar av nästa ljusa halvår i ett nytt uterum? Här hittar du lite inspiration!

Läs mer
21 november, 2017

Ordning och reda när Anna siktar mot guld

22 åriga landslagsskytten Anna Magnusson lever för skidskyttet. Sedan tre år är hon professionell skidskytt och tränar, andas, sover och lever för att åka snabbare och sätta alla skott på skjutvallen. Men för att resultaten ska komma måste hela livet vara i god balans med fokus på ordning och reda. I allt från träning, tävling, fritid till förvaring av vad som känns som miljoner skor och träningskläder. Här backar Skånska Byggvaror upp skidskyttestjärnan.

Läs mer
16 november, 2017

Så byggde Berith och Stefan sitt orangeri, del 2

Det hade blivit dagen D - Dagen för leverans. Orangeriet Berith och Stefan ville bygga skulle både utgöra en plats för odling, men även för rekreation och vila. Huset skulle målas svart och det skulle stilmässigt vara en vacker kontrast mot Beriths och Stefans hus i cederträ. Välkommen hem till deras beundransvärda bygge!

Läs mer
15 november, 2017

Uterummet gjorde stugan ännu lyxigare

Uterummet uppgraderade sommarstugedrömmen till rent livsnjuteri. Carin och Arne sitter till och med i uterummet och ser på tv:n inne i vardagsrummet.

Läs mer
14 november, 2017

Visa upp ditt hemmaprojekt och vinn!

Nu söker vi nya och kreativa hemmaprojekt! Vi vet att våra produkter används till både snygga, kreativa, praktiska och ibland lite galna projekt runtom i landet.

Läs mer
13 november, 2017

Vilken grund ska ditt uterum ha?

Vilken grund ska du satsa på när du planerar för ditt nya uterum? Snickaren Tobbe Prütz reder ut begreppen.

Läs mer
7 november, 2017

Intetsägande 40-talsvilla blev praktfull sekeskiftesdröm

Den snygga ytterdörren heter Pålsjö och är den sista pusselbiten i en exteriör förvandling som heter duga. Välkommen till Anderströms i Ängelholm. Här har en oansenlig liten 40-talskåk blivit en praktfull sekelskiftesvilla.

Läs mer
2 november, 2017

Drömmen om ett växthus som blev ett orangeri, del 1

Detta är historien om hur Beriths och Stefans orangeri blev till. Högt uppfluget på en vacker stenhäll invid ett prisbelönt bostadshus tronar idag växthuset som kombinerar bedårande utsikt med direkt tillgång till en köksträdgård att avundas. Här kan du följa med på resan mot drömmen.

Läs mer