17 april, 2019

Så väljer du rätt uterum

Per-Ivan är produktchef på Skånska Byggvaror. Med över 20 år i branschen kan han det mesta om uterum! Vi har bett honom svara på de vanligaste funderingarna uterumsköpare har. Det kan finnas mycket att tänka på och det är såklart viktigt att det blir rätt och inte minst på det sätt som ni önskar. Läs igenom Per-Ivans tips så kan ni känna er tryggare i ert uterumsval.

Läs mer
16 april, 2019

Ta hemester i växthuset

Försenade avgångar, trånga hotellrum och turistfällor. Ja sommarsemestern blir inte alltid som man tänkt sig. Men man behöver inte ge upp för det, nu kan du fira hemester i ditt eget växthus! Resan är halva nöjet, så sätt dig med en kopp kaffe och börja planlöst skissa i ett anteckningsblock.

Läs mer
16 april, 2019

Sju anledningar att skaffa växthus

Utnyttja din trädgård till fullo i vår och sommar med ett växthus från Skånska Byggvaror. Här är anledningarna varför du bör satsa på ett växthus för din trädgård.

Läs mer
16 april, 2019

Så vinner du över uterumstvivlarna

Varför ska man egentligen ha ett uterum? Det är väl bara ett till rum, precis som hemmets alla andra? Eller är det kanske ett rum specialdesignat för att få dig att må bättre?

Läs mer
11 april, 2019

Skapa dina drömmars växthus

Vårens intåg är en högtid för alla trädgårdsälskare, gör den här odlingssäsongen till den bästa fullfölj dina planer. Eller samla familjen runt middagsbordet under varma sommarmiddagar i ditt eget växthus. Oavsett hur dina visioner ser ut har Skånska Byggvaror växthuset som passar dig.

Läs mer
10 april, 2019

De åtta mest populära uterummen

Hej! Här kommer en guide till våra populäraste uterum. Vi tänker att den kan vara en hjälp på vägen när ni ska hitta den modell som passar just er. Vi har ett stort utbud där alla uterum har olika fördelar. Det är framtaget för att passa alla typer av hus och stilar och varje uterum går att konfigurera och anpassa på många olika sätt. Oavsett vilken modell du väljer kommer den i en smart byggsats som du enkelt bygger ihop själv. Här ser du de 8 mest populära modellerna i vårt sortiment!

Läs mer