30 januari, 2018

8 sköna argument för dig som drömmer om uterum

Drömmer du om uterum och behöver lite hjälp på traven fram till köpbeslutet? Då kommer åtta grymma argument för dig och din partner här! 

Läs mer
22 januari, 2018

Toves smarta val för ett optimalt uterum

Stylisten och skönhetsredaktören Tove Castor hade drömt om ett uterum i flera år. När hon och familjen väl kom till skott gick de grundligt tillväga. Här får du läsa om deras smartaste val.

Läs mer
15 januari, 2018

Vikdörrar tar dig ut i naturen

I flera års tid har det varit en trend att vi suddar ut gränserna mellan ute och inne. Uterummen har förstås en stor roll att spela i den trenden. Men här kommer ett spännande alternativ!

Läs mer
8 januari, 2018

Så blev Magdalena Forsberg med växthus

Magdalena Forsberg bor ståtligt på den gamla släktgården vid Höga Kusten. Vi besökte en av Sveriges mest folkkära idrottsprofiler för att se hur det gick till när hon blev med växthus.

Läs mer
3 januari, 2018

Planer på uterum? Då är det dags för handling!

Hur lång är tiden från idé till färdigt uterum, och vad behöver man tänka på? Här kommer lite tips för dig som planerar att fira midsommar i ditt nya uterum. Det är smart att sätta igång på direkten! 

Läs mer
2 januari, 2018

Vinterns goaste bubbel – ett spabad! 

Nyår och tolvslag. Familjen Petersson och vännerna tar plats i spabadet med ett glas bubbel och tittar på fyrverkerierna. Det är tradition. Men badet används året om och har blivit en njutningsfull samlingspunkt för mamma, pappa och två barn.

Läs mer