30 maj, 2018

Stressfritt njuteliv i uterum på skön ö

Forskning talar för att vi mår synnerligen bra av att vistas i naturen, och gärna till och med övernatta i små stugor med både glasväggar och glastak.

Läs mer
23 maj, 2018

Prisbelönt hus – med urläckert växthus!

 

Läs mer
22 maj, 2018

Charmig lekstuga i Höör

Sveriges coolaste lekstuga kan mycket väl finnas i skånska Höör. Det är i alla fall en lätt avgjord tävling om man låter Gry och Max vara jury.

Läs mer
17 maj, 2018

Fristående uterum med spansk touch

Kjell och Angeles Salander i Luleå har byggt ett fristående uterum med spansk touch. Oasen vid skogen har till och med fått ett spanskt namn: Terraza Del Sol.

Läs mer
17 maj, 2018

Så blir gräsmattan fin igen

Efter vintern och våren kan din gräsmatta behöva lite hjälp. Här får du några enkla tips som gör underverk!

Läs mer
15 maj, 2018

Tillbehör som svalkar i uterummet

När det är riktigt varmt och soligt kan det bli väldigt hett i uterummet. Läge att investera i skuggtak eller skuggardiner?

Läs mer
9 maj, 2018

Skjutdörr vid snedtak – lösning med många plus

Det är inte alltid så lätt att hitta snygga och smarta inredningslösningar om du har rejäla snedtak att bråka med. Tricket är förstås att jobba med skjutdörrar. 

Läs mer
3 maj, 2018

Panelvägg och fönster – häng med till inredarens uterum

Nina Mansoori ville ha sina alldeles egna lösningar när det skulle byggas uterum. Alltså ritade hon det själv. Fönstret i panelväggen var ett av många lyckade påhitt.

Läs mer
2 maj, 2018

Är en terassmarkis lösningen för dig?

En rejäl terassmarkis är en förhållandevis billig investering som ger ditt uteliv guldkant. Just nu finns de till kampanjpriser. 

Läs mer