Stylisten Camilla Perez hör till dem som omfamnar hösten. Se här hur hon tagit hösten till hjälp för att göra det riktigt mysigt i uterummet.

I funkisvillan i Bromma har Camilla Perez tagit hand om hösten precis när den är som mest sprakande. På bilderna kan du se hur det ser ut när hon dukar fram till höstlunch.

– Pumpasoppa, ett rustikt bröd. Hur mycket höst är inte det? Det matchar ju till med höstfärgerna. Och naturen är så vacker nu. Jag har låtit vissna växter få nytt liv i en vas på bordet. Jag tar vara på hösten och gör något fint av den, och då är det perfekt att använda uterummet!

Trots att det inte är isolerat, utan ett enkelt sommaruterum.

– Men med en varm tröja och en filt i knät går det utmärkt att sitta där fortfarande, för en lunch eller så. Dessutom är ju uterummet vår närmaste utsikt från husens fönster. Har man det fint där så ökar mysfaktorn väsentligt även inomhus.

Nu får uterummet vara klätt i höstskrud några veckor, tills det är dags för stylisten Camilla (som du hittar som @camillastylist på Instagram) att jobba med nästa årstid.

– Det blir väl julgran och lyktor härnäst. Då är det för kallt att vistas i vårt uterum, men det fyller som sagt sin funktion ändå.

uterum_007-1.jpg

uterum_002-2.jpg

uterum_004-1.jpg

uterum_001-2.jpg

Diskutera