Utnyttja din trädgård till fullo i vår och sommar med ett växthus från Skånska Byggvaror. Här är anledningarna varför du bör satsa på ett växthus för din trädgård.

1. Checka in i växthuset
Allt fler vägrar flygplatshysterin och väljer istället att ta hemester i växthuset. Att tillbringa varma sommardagar i växthuset är ett perfekt sätt att få umgås med familjen och njuta av ledigheten. Ät middagar oavsett väder i ditt växthus.

spira-mur-vaxthus-vasteras-SKBV8Spira Mur.

2. Utöka hemmets yta
Ett härligt växthus sätter guldkant på vardagen men utökar också hemmets yta. Som ett extra rum till huset kan du få extra utrymme till umgänge eller vila. Fly vardagen i ett rum som präglas av dina villkor och inred efter din smak. Eller skapa utrymme för förvaring av trädgårdsprylar i ett rymligt växthus.

Oas_jr_orangeri_11,4_svart_stadOas Junior Orangerie.

3. Förläng sommaren
Håll kvar sommaren en stund till. Du kan utnyttja ditt växthus även efter att de varmaste sommardagarna passerat. Med en varm filt och en stor kopp te kan du fortfarande njuta av ditt växthus och betrakta hur årstiden förvandlas från en bekväm plats.

4. Närodlat på dina villkor
Den som smakat sin egenskördade apelsin kan intyga att det är en helt annan grej än den från Sydamerika influgna som säljs i butikerna.

Följ hela processen från sådd till skörd och upplev magin som uppstår när odlingen kommer till liv. Njut av vårens primörer eller den fantastiska höstskörden tillsammans med familjen.

5. Gör en smart investering
Ett växthus är inte bara en snygg detalj på tomten, det ökar också värdet på din trädgård. Att investera i ett växthus skapar ett mervärde för hemmets miljö och gör samtidigt din bostad mer attraktiv vid en eventuell försäljning. Med andra ord är ett växthusköp ett win-win på alla sätt.

fesligheterSkapa en perfekt plats att fira på.

6. Sätt trenden för festligheterna
Det finns ingen regel som säger att midsommarfirandet måste hållas på en strandnära tomt i faluröd omgivning. Skapa din egen idyll tillsammans med gästerna i ett ombonat och pittoreskt växthus. Njut av sommarens oväntade skurar i en skyddad miljö eller koppla av i hettan i ett luftigt växthus.

7. Egen tid
Lägg beslag på växthuset och ge dig själv egen tid! Ta med dig en bra bok, ett korsord eller dig själv allena och njut av tystnad och stillhet. Kanske har du odlat något gott att mumsa på eller så blickar du ut över trädgården och betraktar vad som pågår där.

Se våra växthus här

Diskutera