Uterum finns i snart sagt alla färger och former. Nu lanseras ännu ett stilsäkert alternativ för dig som går i byggplaner: stommar klädda i vit aluminium.

Det är Skånska Byggvarors populära uterumsmodell Drömma som från och med nu kan fås med aluminiumbeklädd stomme.

Drömma lanserades som ett uterum specialdesignat för 60- och 70-talsvillorna. Snart kom en uppdaterad version kallad Drömma Energi – en vinterträdgård med öppningsbara fönster och dörrar med tak i plåt eller kanalplast. Drömma Energi är ett kostnadseffektivt alternativ för dig som har det lite snålt med utrymme men tycker att en traditionell utbyggnad blir för dyr.

Nu kan Drömma fås med ett spännande designlyft. Den kraftigt utmärkande limträstommen kan enkelt kläs in med vit beklädnad av aluminium. Det ser inte bara snyggt och modernt ut, en redan tålig konstruktion blir med det här greppet än tåligare.

Uterummet Drömma finns i storlekar från 14,4 till 27 kvadratmeter. För den minsta modellen kostar tillvalet med aluminiumbeklädnad 8 400 kronor. 

Tips! Här kan du bygga ditt uterum med några enkla klick direkt framför skärmen. Lek med möjligheterna och se vad de olika alternativen kostar! 

Dromma_Alu_2.jpg

Prenumerera på Drömhemmet 

Diskutera