Nu söker vi nya och kreativa hemmaprojekt! Vi vet att våra produkter används till både snygga, kreativa, praktiska och ibland lite galna projekt runtom i landet.

Visa upp ditt projekt och var med och tävla om ett presentkort värt 1000 kronor. Det är jätteenkelt att vara med: Lägg upp projektet på Instagram, tagga #skanskabyggaror och nämn @skanskabyggvaror i kommentaren. Varje månad utser vi Månadens drömprojekt som presenteras på vår hemsida under Inspiration. Lycka till!

Månadens projekt i oktober blev den här rosa lekstugedrömmen, signerad Instagramkontot @roxannesvardag: 

IMG_5617.png

Bland alla de här projekten finns det förstås också ett och annat som kan bli till ett inspirerande reportage här på bloggen. Vill du inte tävla i Månadens projekt, men har något fint och spännande att visa upp så tipsa gärna dli@skanskabyggvaror.se

Vi gör då och då hembesök hos våra kunder. Resultatet av dem hittar du här, i text, bild och ibland film. Vi belönar dig förstås med ett presentkort och du får fina bilder på ditt älskade projekt. Fantastiska uterum, härliga spabad, smart förvaring, spännande stuglösningar och snygg exteriör förvandling med hjälp av fönster och dörrar kan vi aldrig få för mycket av! Hör gärna av dig!

Instagram_tavling.jpg

Prenumerera på Drömhemmet

Familjen i Svärtinge skickade in bilder på ett magiskt uterum vid en sjö. Så här blev vårt hembesök i Östergötland sedan

Diskutera