Funderar du på att investera i skjutdörrar till garderobsförvaringen där hemma? Här får du både inspiration och hjälp.

Många tycker att det är knepigt att välja och köpa förvaring och garderober. Men den här nya guiden  gör det lätt och smidigt, och du ser på kronan vad din nya förvaring kommer att kosta dig. 

garderobsguide2.png

Med en drag & drop-funktion väljer du hur både dörrar och inredning ska se ut. Lek med design, möjligheter, lösningar och tillval. När du är klar ser du vad det kommer att kosta och du kan bara beställa hem din order – eller så nöjer du dig tills vidare med att leka och drömma! 

Du måste förstås inte välja skjutdörrar framför din förvaring. Det går bra att smälla upp bara inredning också, som på bilden här ovan, eller satsa på en fullskalig walk-in-closet.

Förvaringsdrottningen Paulina Draganja har skrivit flera böcker om hur du skapar ordning och reda i ditt hem (läs om henne och hennes lösningar här).

Paulina vurmar en del för just skjutdörrar. Med skjutdörrar blir det snabbt prydligt och snyggt – och med snillrik förvaringsinredning bakom dem får du system, struktur och finess.

Hon har rentav hävdat att man sparar pengar på att köpa vettig förvaring – eftersom du ser alla kläder du inte visste att du hade och slipper köpa nya.

Hämta vår förvaringskatalog

Inredning Mix skjutdörrar.jpg

 

 

 

 

 

Diskutera