Familjen Ragnvid gick all in i satsningen på en vinterträdgård med extra allt. Se filmen och hälsa på i deras hem i skånska Strövelstorp! 

 

I vårt hemma hos-reportage får några veckor sedan fick du text och bild från vårt besök i Strövelstorp. Det kan du kika på här.

Med vikdörrar från Skånska Byggvaror byggde familjen ett vinterisolerat uterum på 25 kvadratmeter. Projektet var minst sagt ambitiöst eftersom rummet planerades i tre år. Familjen tog till och med fram en skalenlig modell som man testade vinklar och placeringar med på en lika skalenlig modell av huset.

Ambitiöst var även bygget. Familjen byggde allt själva. Efter nio månader kunde de inviga rummet som snabbt blev husets bästa. På frågan om de kunde gjort något annorlunda fanns det bara en sak de gjorde fel säger Agneta Ragnvid. ”Vi skulle byggt rummet flera år tidigare så hade vi kunnat njuta av det ännu mer”.

I filmerna på länkarna nedan kan du hälsa på hos familjen Ragnvid och höra mer om deras satsning på uterum och höra tips om hur DU bäst planerar ditt uterumsprojekt.

Kort version – 1:30

 

 

Lång version – 3:48

 

 

 

Diskutera