Ämne Dörrar

23 augusti, 2018

Nu är det smart att handla uterum och växthus

Sommaren lider mot sitt slut. Då är det ett smart ekonomiskt drag att förbereda sig för nästa. Just nu är det kampanjpriser på mängder av saker som kommer att göra livet skönare om bara 7-8 månader. 

Läs mer
21 februari, 2018

Byta dörr? Så lätt testar du på webben!

Här är ett klockrent tips för dig som ska byta ytterdörr: Ladda upp en bild på ditt hus och testa sedan hundratals varianter av dörrar med några enkla klick på webben.

Läs mer
7 november, 2017

Intetsägande 40-talsvilla blev praktfull sekeskiftesdröm

Den snygga ytterdörren heter Pålsjö och är den sista pusselbiten i en exteriör förvandling som heter duga. Välkommen till Anderströms i Ängelholm. Här har en oansenlig liten 40-talskåk blivit en praktfull sekelskiftesvilla.

Läs mer
10 juli, 2017

Lantlig idyll bakom kornblå ytterdörr

Signe och Jakob var ett ungt Stockholmspar som så sakteliga började smida långsiktiga planer på att skaffa hus. En dag lekte de på Hemnet och började med det billigaste huset de kunde hitta. Ett par dagar senare hade de impulsköpt ett gammalt renoveringsobjekt i den småländska skogen. Nu har de flyttat in – bakom en kornblå entrédörr.

Läs mer
27 mars, 2016

Altanytterdörren som gör det svårare för tjuven

2015 anmäldes fler än 22 000 bostadsinbrott i landet, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå. Det vanligaste är att tjuven tar sig in genom en altandörr eller ett sovrumsfönster. Så varför nöjer sig så många villaägare med altandörrar som inte håller säkerhetsmåttet?

Läs mer