28 juni, 2018

Trädgårdsdröm med massor av funktion!

Lisa Bergström är både trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner. Vi lät henne skapa en drömträdgård med massor av funktion. Låt dig inspireras!

Läs mer
26 juni, 2018

Uterummet blev hemmets samlingsplats

Vid sjön Mellan-Valsan i Falun ligger Mikael och Solveig Barmés fina hus. Där har de bott i 2,5 år och för ett år sedan valde de att bygga ett uterum.

Läs mer
21 juni, 2018

Ta in midsommar i ditt uterum!

Blanda olika material, gammalt som nytt och blommor av olika slag. Skånska Byggvarors inredningsexpert Pernilla Jansson ger dig bästa tipsen för en lyckad midsommarfest även om vädret inte tillåter!

Läs mer
21 juni, 2018

Uterum med läcker havsutsikt

I en villa på Värmdö med utsikt över havet bor Susanne och Jörgen Svensson sedan 13 år tillbaka med sina två döttrar Isabella, 17, och Angelina, 14. Familjen ville förlänga säsongen och kunna använda ett uterum med den fantastiska utsikten året runt och i vintras stod äntligen deras alldeles egna uterum klart.

Läs mer
13 juni, 2018

Uterum och midsommar? Grattis till dig!

Långtidsprognosen säger att du som har ett uterum är midsommarfirandets stora vinnare.

Läs mer
12 juni, 2018

Spabad eller pool – vem vinner?

En egen pool där hemma är drömmen för många. Men det är en kostsam dröm. Kanske kan ett spabad vara ett alternativ för dig? Det finns en hel del som talar för att det är ett smartare val!

Läs mer
5 juni, 2018

Just nu kan du göra ett klipp på uterum!

Funderar du också på att förlänga sommaren med hjälp av ett uterum? Just nu kan du göra smarta klipp - och hinna färdigt med rummet innan hösten är här. 

Läs mer